Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfsprofiel

Het Chinees Gebruikte Centrum (SUVEC) van de Voertuigenuitvoer is het professionele platform van China op het gebied van de gebruikte bedrijfsvoertuigen en van passagiersvoertuigen uitvoer.

Zich baseert op sterke middel en sourcing backgroup, verstrekken wij uitvoerigste China van de voertuigverwerving en dienst middelen aan globale klanten gebruikte.

Wij verlenen vertoning en de verkoopdienst voor verschillende types van gebruikte voertuigen: 

Voor bus, zoals Busbus, omvat de Stadsbus, Schoolbus, Onderlegger voor glazenbus, de merken YUTONG, GOUDEN DRAAK, HOGER, ZHONGTONG, TOYOTA, enz.

Voor vrachtwagens, zoals Stortplaatsvrachtwagen, omvat de Tractorvrachtwagen, vrachtwagens voor speciale doeleinden, merken SINOTRUK HOWO, DONGFENG, SHACMAN, BEIBEN, HUALING, enz.
Wij hebben inventarisvoertuigen met reusachtige kortingen op voorraad, gebruikte auto's met hoge prestaties-aan-prijs verhoudingen gebruikt die zijn geschat en geïnspecteerd. Met het multidimensionele ziften en communiceren gebaseerd op klantenverwachting en onze deskundigheidskennis, zal elke orde die wij uw beste keus zijn hebben verstrekt, zullen wij ervoor zorgen dat er geen zorg over uw voertuigselectie is!

De aangepaste heropfrissingsdiensten van gebruikte voertuigen zijn beschikbaar, behandelend heropfrissingsontwerp, verrichting, inspectie en certificatie van voertuighardware en de software, verzekert elke levering van voertuigen aan de vereisten van regionale markt en aan klant gepersonaliseerde vereisten voldoet. U kunt van gloednieuwe textuur met de prijs van gebruikte voertuigen genieten!

De grensoverschrijdende vervangstukken leveren de diensten zijn noodzakelijk voor naverkoopmarkten om ervoor te zorgen dat de klanten geen zorgen over onderhoudskwesties hebben.

Wij helpen om grensoverschrijdende logistiek, inklaring, inspectie en certificatie te schikken en andere diensten die in grensoverschrijdende voertuighandel worden vereist zullen, deze one-stop oplossing ervoor zorgen dat de klanten van een zorg-vrije transactie genieten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Hoe te kopen

In tegenstelling tot gestandaardiseerde personenauto's, zijn de bedrijfsvoertuigen speciaal, hebben zij meer opties op specificatie, en de klanten zouden normaal om aanpassing vragen die op hun bedrijfsvraag wordt gebaseerd.

Voor gebruikte bedrijfsvoertuigen, schilder opnieuw en herstel zou kunnen worden vereist om het voertuig voor bedrijfsgebruik klaar te maken.

Zo bij SUVEC verlenen wij de order&go geen dienst op ons platform. In plaats daarvan, zullen onze gebruikte voertuigendeskundigen met elke klant babbelen en zullen over om het even welk vereiste bespreken u kunt hebben. Wij zullen elke specificatie met u bevestigen en zullen formeel contract voor uw bevestiging maken.

Voor gebruikte voertuigen, aangezien zij door elke eenheid uniek zijn, zullen wij vereisen dat beneden - betaling worden betaald in 5 werkdagen nadat het contract door u is bevestigd. Wij zullen relist het punt verkopen voor andere klanten openen als wij niet op tijd akkoord gegaan onderaan - betaling ontvangen.

Ondertussen, verlenen wij de gebruikte de vervanging en de heropfrissingsdienst van het voertuigbelangrijke onderdeel. Aangezien u kon veronderstellen, zijn er ook andere aangepaste diensten u kunt wensen zodat kunt u moeten volledige bespreking met onze gebruikte voertuigdeskundigen hebben alvorens de overeenkomst wordt gemaakt.

Uiteinden: onze voertuigdeskundigen zouden niet alleen technical™ bespreking van u voorzien, maar ook zij konden u korting en andere benefirts geven indien mogelijk. Zo, houd contact met hen!

China Sino Used Vehicles Export Center Bedrijfsprofiel China Sino Used Vehicles Export Center Bedrijfsprofiel China Sino Used Vehicles Export Center Bedrijfsprofiel China Sino Used Vehicles Export Center Bedrijfsprofiel
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : Yutong, SINOTRUK HOWO, Gouden Hogere Draak, Toyota, FOTON, Dongfeng

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 90% - 100%

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!